Tanden bleken; prijs extreem duur of zeer voordelig?

De prijs voor het bleken van tanden verschilt. Laat je je tanden bleken bij een professional? Dan ben je al gauw een goede 100 euro kwijt. Wil je liever zelf of thuis je tanden bleken? Dan is de prijs al vanaf 10 euro oplopend. Dit is een heel groot verschil in bedragen. Wij zetten op een rijtje wat voor prijzen je mag verwachten wil jij je tanden laten bleken of wanneer je dit zelf doet.

 

  • Tanden bleken. Prijs bij professionals
  • Tanden bleken. Prijs voor tandenbleekset
  • Tanden bleken. Prijs voor advies

 

1.      Prijs tanden bleken door een specialist

De landelijke adviesprijs voor tanden bleken met 6% waterstof perioxide is vastgesteld op € 395. De meeste behandelingen van specialisten variëren in prijs van 50 tot aan 200 euro, wat vergeleken met de adviesprijs erg meevalt.

 

2.      Prijs tanden bleken thuis

De goedkoopste prijs voor een product wat je thuis kunt gebruiken voor het bleken van je tanden is 7 euro. Nu is dit een whitening pasta, wat niet de voorkeur heeft. Ook heb je hele sets waarmee je thuis je tanden kunt bleken. Deze prijzen verschillen vanaf zo’n 30 euro tot aan 150 euro. Deze sets zijn soms met alleen gel, maar sommige sets heeft ook het bitje in het pakket.

 

3.      Prijs voor tanden bleken advies

Wil je niet teveel uitgeven voor wittere tanden, of maakt het jou niet uit wat je betaald voor een stralende lach? Wij geven je wat advies over wat je kunt verwachten.

 

Goedkoop tanden bleken:

Wil je echt niet veel uitgeven? Dan zijn er producten vanaf 7 euro die helpen jou tanden witter te maken, deze hebben uiteraard niet hetzelfde effect als een Hollywood behandeling bij de specialist maar zullen je tanden allicht iets lichter maken. Dit is wel een manier om goedkoop tanden te bleken, die je vaak kunt herhalen.

 

Tanden bleken kliniek: Wat is mogelijk?

Klinieken bieden verschillende behandelingen aan, van basic, premium tot aan Hollywoord. Vip of Hollywood behandelingen zijn er voor het beste resultaat. Dit kost wel iets, maar dat heb je ook wat zullen we maar zeggen. Deze behandeling bij de klinieken duurt ook het langst, vanaf zo’n uur tot 2,5 uur. Tijdens deze behandeling zullen je tanden meermaals gebleekt worden voor het optimale resultaat. Hiermee val je altijd op met jou lach.

Tanden bleken thuis:

Ben je opzoek naar een voordelige tanden bleek set die wel kwaliteit levert? Dan raden wij je aan niet boven het bedrag van 50 euro te gaan zitten. Voor een bedrag van zo’n 30-50 euro voor een tandenbleekset heb je een goede bleekgel en bitje, zo kun je lang genieten van een wit gebit!

 

 

 

 

Leave a Reply